Amanda Scans köttbullar
1. Lägg 3/4 dl havregryn och häll i 1 och 1/2 dl vatten i en för liten skål för att resten av ingredienserna skall få plats och låt svälla i tio minuter.
2. Hacka löken i för stora bitar så köttbullarna ramlar isär när du steker dem. (Skär också bort halva löken för att du inser att den ser äcklig ut i ena änden).
3. Knäck ägget direkt i bunken och pilla ur skalbitarna med en tesked. Rör om med en gaffel.
4. Pressa vitlökarna (ta en extra så det blir lite sting i köttbullarna. Och så du får dålig andedräkt) och lägg dem i havregrynssvället. Krydda med lite av varje. Drös i gullöken.
5. Rör.
6. Lägg i köttfärsen.
7. Rör.
8. Stek.
9. Gör inte köttbullar. Gör biffar.
10. Skit i såsen.
Klart!
P.s.
Rekommendation: Drick vin på samma gång du lagar maten så blir det både spännande och roligt!
D.s.
2. Hacka löken i för stora bitar så köttbullarna ramlar isär när du steker dem. (Skär också bort halva löken för att du inser att den ser äcklig ut i ena änden).
3. Knäck ägget direkt i bunken och pilla ur skalbitarna med en tesked. Rör om med en gaffel.
4. Pressa vitlökarna (ta en extra så det blir lite sting i köttbullarna. Och så du får dålig andedräkt) och lägg dem i havregrynssvället. Krydda med lite av varje. Drös i gullöken.
5. Rör.
6. Lägg i köttfärsen.
7. Rör.
8. Stek.
9. Gör inte köttbullar. Gör biffar.
10. Skit i såsen.
Klart!
P.s.
Rekommendation: Drick vin på samma gång du lagar maten så blir det både spännande och roligt!
D.s.
Kommentarer
Trackback