______

Man
kan
inte
se
vinden

men
man
känner
den

Kära blogg...

...du måste hata mig vid det här laget. Så dåligt underhållen som du är har väl ingen blogg varit någon gång. Det var i och för sig inte sant, det är värre att skriva sidor efter sidor utan att egentligen skriva någonting (det finns alltför många exempel), och jag skulle vilja tycka att jag har ett visst innehåll i mina blogginlägg. Det måste du hålla med om, blogg.

Idag har jag gjort körteoriprovet och klarat det, idag har jag fikat med min forna räkvän, numera goda vän J., vi firade närmare bestämt över en halvtimme med te och prat att jag klarat provet - mycket trevligt, idag har jag gått till biblioteket och lånat en bok, idag har jag haft infernaliskt ont i halsen, idag har jag ätit mucoangin, idag har jag sett på 10 things I hate about you, idag har jag lyssnat på Norah Jones, idag har jag skrivit en dikt, idag har jag mått moments of beeing, idag har jag mått lättad, i morse var jag nervös, nu är jag inget.

My toes just touched the water

Idag har jag inte pluggat. Det är skönt att inte plugga, men inte sedan.

Själ i melodin?

Jag tänker i detta blogginlägg behandla något som säkerligen hela bloggsverige har på sina bloggiga bloggtapeter vid det här laget. I själva verket skall blogginlägget handla om det bloggigaste och mest patetiska i hela Sverige rikes årsplanering: melodifestivalen, denna festivaliga festival där dålig musik som försvinner och glöms bort efter ett halvår blandas med humorunderhållning och nakenchocker på högsta nivå.

Varför inte nämna ett ord om vår söte komiker Björn Gustavsson? Söt. Då var det gjort. Eller kanske något om Christer Sjögren? Kanske: "Hejkomochhjälpmig"? Men vinner han alltihop om han lyckas vinna den svenska tävlingen? Förmodligen - hela tävlingen går ju ut på att attrahera dem som gillar ihopslarvad musik som skall uttrycka glädje och lidelse på ett så gripande själlöst sätt som möjligt. Vad skall man ha innehållet till? Det är ju trots allt bara melodin folk har tid att lyssna på ändå.

Jag hoppas Amy klarar av centralprovet i fysik.

tack och adjö