Oh, Annette, hur jag saknar dig...

Det trygga livet innanför gula väggar försvann med studenten och dig, Annette. Här sitter jag nu och har gjort min första körlektion, sex skivor beställda från CDON samt en nyss beställd iPod på 30GB, Chicks on Speed ur högtalarna på den nylagade laptopen och återigen nedbitna naglar, sparade till studenten med förhoppning om att detta bitande var ett avslutat kapitel. Jag tror att Gotton Gaffa snart kommer att träda in i bilden i mitt liv igen. Men det vet ingen vem det är. Nästan. Det är jag.

De senaste dagarna har jag haft så mycket som en hel läsare, eller kanske är det två halva. Kanske är det olika varje dag. Måste man vara kändis för att folk skall läsa ens blogg? Måste man vika ut sig eller skriva om alla tråkiga saker man gör varje dag som "idag såg jag en snygg kille när jag drack en latte på innecafét på torget" eller kanske "idag shoppade jag MÄRKESkläder med alla mina sexiga kompisar på PONDUS". Här sitter jag alltså, med två läsare och ett repeterande "aramsamsam" i mediaplayer.

Jag saknar Divina Cultura, de glada festerna fyllda med pussar och kärlek (åt alla möjliga håll) och min med krattning upptagna pojkvän.

Tack Claes Eriksson, tack Annette.

Fagott

Golf. Här är replikerna ur någons fagott. Avslagsförhalningarna blundade i kapp. Allvetarna fejkar. Ytterligare en sjubåt har påståtts i Forsmjärden, vi kan bara kissa oss fram säger farinmesen. Den befintliga rektorn ska bäras ned och ersättas av kolossala fyndigheter. Ostmördaren äntligen brie. Men vi börjar avsides. "Bananfamiljerna ska få mer kaka" säger revanschminister Tvätt-Olof Björn då hans nya kottestaket protesterades av en evig, sorglig komposition. Sänkt hatt för tröginkomstbagare, ingen broms på möbler, det ståtliga södet av bordduksprodukter dränks med en present och medaljhandelns uppsättning kommer att göka. Så ska vi få tut på invasionen spådde en platt, stinkande minister. Och så krig. "Vi ska också skaffa hjärnvapen" säger Urins ledare Yambalaya Jamendu i ett utbrott efter musselfifflarnas rabiata lågtid Ramastan, då han fastnat i fjorton lagar och pumpat syre över sina värsta motverkare. Detta har väckt en strut av proteser från en fel värld, men tayagollan försvårar sitt beslut knapert. "Varanens jord måste döljas för bror Hammed och islem ska vi alla förolyckas" skrek han, efter att ha pennaliserats svårt av nästan samtliga platschefer på gården. Och till slut gårdagens läderavsikter. En bögtycksrygg rör sig gärna över hela bandet och orsakar ett strålande fint läder som slår alla resår. Det var Fagott vardag, ha en blöt kväll. Golf.


Reflektor: Hanni Hatten
President: George Bush


Claes Eriksson