Välkommen grönsköna sommartid

För att anknyta till mitt förra inlägg för en månad och en vecka sedan kan jag säga att jag fortfarande håller mig till min croissantmetod. Jag har inte ätit en enda croissant, utan endast hållit mig till choklad, chips, ostbågar, kokosbollar, glass, fryst dessertyoghurt med hallon och maränger, ost och kex, vin, hembakta kakor, kladdkaka och smågodis med mera. Jag rekommenderar verkligen croissantmetoden! Enkel att följa, enkel att komma ihåg. Värre är det däremot med att ringa alla kvällstidningar, men de har väl bantningsmetoder på lager så det räcker till år 2543.

Snart är den sista kursen på terminen slut. Det känns bra. Förutom att jag är ett klantass som skickade in min uppsats med en miljon gröna markeringar i, vilket säkerligen kommer roa mången trött student på opponeringen. Men den bjuder jag på.

Nu tänkte jag gå och duscha, vilket jag nog inte gjort på en två, tre dagar. När jag är hemma och skriver tenta etc. känner jag liksom inte någon motivation till att fixa till mig. Jag kallar det tentasunket. Man kan säga att det är lite av en tradition.

Haj!